Designmöbler och heminredning

– allt från tidlösa klassiker till samtida formgivning 

Glashuset öppnade 2010 för att erbjuda dig utvalda produkter av riktigt hög kvalitet när det gäller design och formgivning – i vår butik på Svågertorp i Malmö och några år senare även i webbshopen.

Vår ambition är att du ska hitta både den designklassiker du söker och något nytt, spännande du inte visste att du längtat efter. Vi sätter också en ära i att du ska känna dig väl omhändertagen i alla steg längs vägen, och gör allt vi kan för att du ska komma tillbaka till oss nästa gång du vill försköna ditt hem. Välkommen till Glashuset!

Vi erbjuder designmöbler och heminredning från över 40 erkända varumärken och tongivande designers. Några populära exempel är Fritz Hansen, Eilersen, Montana, Dux och String. Vi är också mycket stolta över att ha Maze, A2 och Notre Monde i vårt sortiment.

Hur sköter man sina skinnmöbler?

Skinn är ett naturligt material som åldras väl, vilket är en av anledningarna till att det är så populärt. För att komma till sin rätt bör den dock användas och underhållas på rätt sätt.
Läs mer


Ljudet som sticker ut

Vi tror att framgång kommer till dem som vågar sticka ut och definiera sin egen väg.
Läs mer

Vad skapar en designklassiker?

Det är närmast omöjligt att sätta fingret på exakt vad som gör en designklassiker, men vissa grundfaktorer finns ofta på plats.
Läs mer

Med mönster och färger från naturen

Nu tar vi naturen med inomhus, och skapar en vacker och avstressande stämning med hjälp av färger och mönster med stark naturkänsla.
Läs mer

Vilken är din favorit?